Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Nytt år, nya upplevelser och nya möjligheter!

Av Hanna Block, 11 januari 2015

Mitt år inledes med en fantastisk resa, som jag fått i present av mina närmaste

Innan jag ”stängde året” och klev in i detta nya, så hade jag en dag där jag hann med allt som skulle haft gjorts under senaste halvåret. Ni vet sätta upp en tavla som inhandlats vid senaste ÖSKG konstrundan, fixa i barnens rum och rensa lite i garderoberna.

När jag står där med huvudet längst in i hallgarderoben, så skymtar jag något allra längst in i ena hörnan…åh mina kinder blir lätt röda, hur kan jag ha glömt dessa och det faktum inte ens klippt av prislappen. Ha ha, nu tror jag ni tänker ett par High Heels, till samlingen i bilen; )

Där står ett par rejäla vandringskängor, som inhandlades i våras. Ni vet ett fynd, som bara var ett måste och givetvis ansågs ett stort behov av. Behovet relaterades dock till den perioden då jag klev in i ett par M58:or och vandrade runt i Padjelanta à 18mil på 9 dagar, ala marschtakt 50min vila 5 eller tog underbara söndagsvandringar längs Österlen.  Upplevde vackra ställen såsom, Bertilstorp, Hallamöllan, Haväng, Brösarpsbackar mfl.

Synen av vandringskängorna, väckte en lust och längtan tillbaks i naturen längs Kristianstad Österlen. Med gott sällskap och en liten medhavd picknick, blir detta en av årets alla upplevelser! Hoppas vi ses!

http://www.skaneleden.se/leden/sl-4-osterlenleden/

http://kulturhistorien.se/kulturarven/391/hallamoella-kvarn-och-vattenfall

http://www.vattenriket.kristianstad.se/plats/forsakar.php

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?