Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Kultursöndag!

Av Josefine Persson, 28 januari 2015

Dagarna går i rasande fart.

Snart har jag bott i Stockholm i en månad redan. Man behöver aldrig vara rädd för att inte ha någonting att fylla sina lediga dagar med. Jag tycker redan jag har hunnit med hur mycket som helst. En utflykt som jag och en kompis gjorde för två helger sedan gick till Moderna Museet. Klassiskt när man är i en storstad, haha. ”Vad ska vi göra idag? Museum?” Ja ja, även om man kanske inte är intresserad av vilken konstnär som har gjort vad eller för den delen känner till någon som ställer ut så tycker jag faktiskt att det kan vara trevlig grej att göra ändå. Bra söndagsaktivitet. Det var kul att bara gå runt och titta och sedan avsluta med att gå (alldeles för länge) i deras shop där man kan hitta allt från inspirerande fotoböcker till posters och fina inredningsprylar. Nu när jag bor här i Stockholm så kan jag slås av tanken varför jag inte åkte upp här oftare innan, hela utbudet jag nu kan ta del av ligger ju bara en timmes flygresa borta från Kristianstad Österlen Airport…

josefineperssonkultur josefineperssonkultur2 josefineperssonkultur3

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?