Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Hi from Sri lanka!

Av Petra Ralphén, 9 februari 2015

Ikväll samlas alla mina hjärtakid ambassadörkollegor, trist att missa såklart!

Sänder en hälsning från ett varmt Sri lanka där givetvis jag gör mitt bästa för att marknadsföra flygplatsen 😉 I 2 månader åker vi runt södra delen och hinner med många stopp längs vägen, vi har idag påbörjat vår tredje sista vecka….

Många som sett mig har nog undrat varför jag fotar min fina resväska. Inspirerad av flygvärdinnan i filmen ”Amelie från Montmartre” som fotar en trädgårdstomte som besöker olika delar i världen och skickar hem fotona så kan väl jag göra min variant.

(Bilderna är tillfälligt borta, åter inom kort!!)

Är du nyfiken på att åka till Sri lanka eller på resan vi gör är du välkommen att besöka vår familjesida för att läsa mer om resan: www.ralphen.com

Under resan här har det även planerats in nya resor… Turkiet igen i vår! Och jag och mannen blev mycket sugna på en vecka på Sicilien i oktober… Självklart blir båda från KID, supersmidigt med närheten, gratis parkering och snabba incheckningen, dessutom slippa magont att tåget inte ska hinna till Kastrup i tid!

Ha de nu så bra där hemma, hört att ni har strålande vårväder, härligt!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?