Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

”Far runt som ett popcorn”

Av Malin Bolte, 11 februari 2015

Far runt som ett popcorn…

Just nu sitter jag faktiskt uppe i luften från Prag mot Köpenhamn och bloggar online…Det är så coolt med denna ständiga utveckling.

På tal om utveckling så tillhör jag generationen som poppade popcorn i en kastrull på spisen när jag var tonåring. Fråga nu inte om min ålder, för det frågar man aldrig en kvinna;). Minns ni hur gott det luktade, hur intensivt det lät i grytan och hur lätt popcornen brändes om man inte var observant? Idag stoppar man in en påse i micron och vips efter ca 3 min är allt klart. Ingen disk och de bränns sällan. Tiderna förändras i stort och smått och här kommer några kloka citat om förändring:

malinpopcorn

malinpopcorn2

malinpopcorn3

Min kollega uttryckte en dag, ”Malin, du far runt som ett popcorn”. Ja det ligger kanske något i det och jag älskar att resa både privat och i jobbet. (som tur är) Tyvärr så missade jag vårt Hjärtakid möte i måndags då alla vi ambassadörer skulle träffas för att få inspiration. Jag ”poppades” till Prag för ett jobbmöte. Som sagt jag reser mycket och en sak som alltid finns med i min resväska är träningskläder. Träningstid får man sällan den måste man ta och denna gången ställde jag klockan på 06 för att vara på hotellgymmet 06:15 för att springa intervaller. Jaaa du tänker rätt det var ganska tungt dom första 15 minuterna men sen var kroppen vaken och det var galet skönt. Det bästa med att sova på hotell är hotellfrukosten, jag bara ÄLSKAR hotellfrukost.

 

malinpopcorn4

malinpopcorn5

malinpopcorn6

Vi hörs snart igen!

Directly from the air, just love WiFi onboard!

Malin

malinpopcorn7

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?