Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Är du Modig kör du Åhus Trail MEN först, välkommen hem kompis!

Av Martin Bengtsson, 20 februari 2015

martin martin malin

Ibland tar hälsan andra vägar än vi tänkt oss och även de vi ser som supermän går i däck! MEN som ni ser på bilden är han tillbaka med samma leende och sprudlande energi som tidigare, kanske en storlek mindre dock! Skönt att se dig igen och välkommen hem! För er som inte läst Martins Nygrens inlägg finns det på http://hjartakid.se/author/martin-nygren/

Livet är inte självklart så försök leva livet fullt ut och låt inte drömmarna bli just drömmar utan gör ert yttersta uppfylla dem!

Här sitter 3 ambassadörer (Malin, Martin och Martin) och diskuterar just drömmar och planerar hur vi skall förverkliga dem!

Åhus Trail

uppför 150207i mål 150207

För en dryg vecka sedan var det provlöpning av terrängtävlingen Åhus Trail som arrangeras av bla Johan Modig. Ca 100 löpsugna tog sig till Furuboda för att testa banan och jag tror inte att någon blev besviken. Banan som mätte 5 km gick i skog, längs strand och på små stigar med utmanande backar. Själv sprang jag något nördigt runt med en systemkamera i handen och försökte, lite taffligt, få snygga bilder att visa upp på bloggen och hann både bli trött och riktigt sugen på detta lopp den 28 februari. Har ni inte testat terränglöpning tidigare är detta ett fantastiskt tillfälle att göra det på!!

Gå in på http://www3.idrottonline.se/OKPan-Kristianstad-Friidrott/ och anmäl er! Mjölksyra och maxpuls ingår för de som önskar!

Som gammal AC/DC fantast är det magiskt att T.N.T. fortfarande är aktuellt men med något mer bildsköna frontfigurer än 1975!

TNTACDC

Gillar du att löpträna i skogen och gärna i sällskap?

Den 23 mars är det premiär för TNT (Team Nordic Trail) i Åhus! 1 timme varje måndag körs det löpträning i olika former för alla som tycker att skogen med alla dofter och intryck är platsen att springa på oavsett nivå. Bortsett från den äldre herrn i mitten kommer övriga underbara människor leda er till olika spännande utmaningar och en fantastisk gemenskap. Välkomna till Team Nordic Trail!

Underbara Sicilien!

sicily-leto

Sicilien sägs vara en fantastisk ö! I mars åker jag därför dit några dagar för att springa/vandra på ön, äta och dricka gott, njuta av naturen och återkommer därefter med en rapport till alla som är nyfikna!

På min födelsedag tänker jag inte springa så ikväll öppnar jag en flaska ”Running duck” istället!

20150218_141528

Gå nu ut och uppfyll era drömmar, ingen annan kommer att göra det åt er!!

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?