Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Tjugo år senare är jag tillbaka på Grand i Kristianstad

Av Mikael Kipowski, 1 mars 2015

Den här gången var det inte för att dansa till DJ Bobo. Nej då. Nu var det ett mycket seriösare sammanhang. Jag och två andra näringslivschefer fick möjligheten att berätta om nordöstra Skånes utmaningar och möjligheter under 2015. Det var Sydsvenska handelskammaren som bjöd till en välbesökt afterwork. Som alltid är det en utmaning att på kort tid prata om allt det fantastiska en kommun gör. Jag valde såklart att lyfta fram Hässleholms och Kristianstads goda möjligheter att bli en tillväxtmotor för Skåne med satsningar på bl.a. höghastighetståg (Sverigeförhandlingen), nyföretagande och att förenkla för företag. Klon för kvällen var dock inte vi, utan Kristianstadsföretaget T-kartor. Koncernchefen berättade historien om utvecklingen av ett litet uppstartsföretag med fyra entreprenörer i en källare i Näsby, till ett företag med kontor i sex olika länder som tog hem en miljardorder i USA för bara någon vecka sedan. Häftigt! Läs gärna mer om företaget här http://www.t-kartor.com

Intresserad av världens roligaste uppdrag?

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?