Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Töser på vift i Berlin.

Av Mi Jönsjö, 5 mars 2015

Nu är det äntligen dags!
berlin-106736__180
Åhus blir två töser fattigare under helgen då den efterlängtade weekenden i Berlin blir ett faktum. Vi, min fina väninna Petra Lantz och jag ska göra Berlin osäkert under 3 dygn. Den 2:a mars lanserade flygbolaget Sparrow Aviation sin första utrikesdestination som blir Berlin Tegel. Kristianstadsresenärer flyger från Kristianstad Österlen Airport, via Kalmar-Öland flygplats, till Berlin och vi får alltså inviga den första helgtrippen. Eftersom vi flyger ut på fredag morgon och hem sent på söndagen så kommer vi att njuta av staden hela helgen. Ja, vi är lite som kalvar på grönbete, mammor som vi är. Att lämna barn och män hemma för att rå oss själva, det är en lyx. Och vet du? Det är vi värda!

Våra förväntningar är höga. Vi har bokat hotell mitt i Berlin vid floden Spree och tänker oss shopping, god mat och dricka, avkoppling och givetvis även lite kulturella inslag. Är ni intresserade av att följa oss under helgen så kommer vi att återkomma med en trilogi om vår resa. Petra Lantz kommer att gästblogga så håll utkik efter inlägg från oss båda.
berlin-269426__180

Auf Wiedersehen!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?