Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Våren och jag är här för att stanna!

Av Petra Ralphén, 11 mars 2015

Nu har vi varit hemma några dagar från vår fantastiska resa till Sri lanka som varade nästan 2 månader. Många frågar hur det känns att vara hemma igen. Det är givetvis dubbla känslor. Skönt att vara hemma igen men jag skulle nog kunna resa resten av livet! Att vi har haft några fantastiska soliga vårdagar nu har verkligen hjälpt oss att landa här hemma, igår satt jag till och med i linne och solade mig lite, galet!

Liksom våren verkar vara här för att stanna så är jag tillbaka här för att blogga oftare, känns mycket bra! Efter ha träffat alla härliga ambassadörer häromdagen sprudlar idéerna. Det finns så mycket att se fram emot såhär års, en grej jag hade tänkt gå på och vill tipsa om är:

Astridmduva_JacobForsell

Astrid – en saga om Sverige

”Ett musikdramatiskt verk om hela världens sagotant. Det här är berättelsen om Astrid. Innan, under och efter hon blev Astrid Lindgren med hela världen. Från matborden i mörka Småland till kontor i Stockholm, karriär och författarskap, till tonerna av Georg Riedels fantastiska nyskrivna musik”.

På Humlescenen nu på lördag 14/3 kl 16.00 Mer info på: www.bromolla.riksteatern.se

Tyvärr missar vi denna tillställning då vi ska vinka farväl av våra vänner som flyttar till Shanghai, snacka om äventyr. Våra två månader på Sri lanka ligger i lä mot deras väntande 24 månader i Kina!!

Förutom en lördag i Lomma så väntar middag med tjejgänget på Barbko och helgen avrundas med dop för fina vänners son, livet kan just nu inte vara bättre!

Enjoy all of it!!/ Petra 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?