Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Vad har Skåne nordöst gemensamt med Norrlands Guld?

Av Gäst ambassadör, 12 mars 2015

Måste som nedflyttad norrlänning erkänna att jag saknar min fina vilda norrländska natur med fjäll, riktig vinter, strömmande vatten, lugn & ro samt coola människor som inte stressar så förbannat mycket. Bor sedan 12 år i Malmö och har jobbat med turism och resor hela mitt liv och letar hela tiden ny inspiration och miljö för att trivas i.

Skåne nordost är för mig som outdoor människa mitt Norrland i Skåne. Fantastiska golfbanor, bra fiske, paddling och all fin natur som bara ligger och väntar på upptäckt. Dessutom emellanåt lite vinter som påminner mig om mitt ursprung. Det känns faktiskt som om fler människor skulle behöva upptäcka Skåne nordost och den livskvalitet som finns här. Ger mig norrlandsfeeling, coola människor som tar livet lite mer avslappnat finns också.

Det finns i vart fall många anledningar till att besöka Skåne nordost om man vill vara sig själv för en liten stund som Norrlands Guld reklamen förespråkar. Reseanledningarna finns i alla de aktiviteter, kultur och natur som bara ligger och väntar på att bli upptäckta. Det måste i mina ögon alltid finnas en reseanledning vilken motiverar att man reser just till ett specifikt ställe – Skåne nordost har mängder av reseanledningar!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?