Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Träningsresa med 4 ambassadörer, kajakpremiär och lite ballongdans

Av Martin Bengtsson, 16 mars 2015

träningsresa alla 4

Den 8-15 maj drar 4 supertaggade ambassadörer, förhoppningsvis tillsammans med er, till ett fantastiskt Kroatien på träningsresa. Start från Kristianstad Österlen Airport med slutdestination på ön Losinj och hotell Punta. Vill du slipa formen, bli inspirerad och njuta av trevligt sällskap och fantastisk omgivning, läs på, boka och häng med!

Vilka är då dessa 4 ambassadörer som får äran att ta med er på en resa i träningens och njutbarhetens tecken? Om man går in på http://www.scandjet.se/kid-traningsresa står det så här:

Helena Holck-Clausen är en pigg, glad och energifylld kvinna mitt i livet. Hon är cert. Kost-och träningskonsult och arbetar som personlig tränare och kostrådgivare i företaget Holck-Clausen Träning & Hälsa. Sedan en tid tillbaka är hon delägare på ett gym i Simrishamn som heter Wellnez. Hon älskar att sprida energi omkring sig och gör allt för att skapa träningsmagi och glädje på sina resor, pass och med sina klienter. Hennes träningsfilosofi är ganska enkel. Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi.

Malin Bolte vars passion i livet är att träna, resa och att ständigt utvecklas! Går alla saker att kombinera är Malin som lyckligast och det är en anledning till att Malin springer maraton lopp runt hela jorden.

Martin Nygren är en lycklig kille som älskar att sprida glädje och bygger mycket av sitt liv kring träning och friskvård. Entreprenör som driver verksamheter där människans välmående är i fokus.

Martin Bengtsson är killen som springer maraton till uppvärmning (det där har inte jag skrivit) och har en passion för löpning, ju längre och brantare desto bättre! Och för att vara helt säker på att inte tvingas få vilopuls i vaket tillstånd driver han tillsammans med en kompis även ett kajakevent/uthyrnings företag ”Adventurekajak” i Åhus.

MEN enkelt kan man sammanfatta allt detta i att vi är 4 energifulla individer som älskar att träna och att det ska ske med glädje! Att ALLA ska kunna vara med är en viktig nyckel i denna resa och NU kan du inte längre tänka ”synd att jag har tvättid just den veckan”, ”jag är för gammal”, ”för otränad” eller kanske tom ”jag vill ha större utmaning” för vi är övertygade om att alla som hänger på kommer få en magisk resa!

hotellbild losinj

Var du läser mer och bokar? Gå in på http://www.scandjet.se/kid-traningsresa 

Kajakpremiär 2015 hemma i Åhus, check!!

Att sätta sig i en kajak, greppa tag i paddeln, bryta vågor, njuta av naturen, ge 100% och få mjölksyra som belöning (om man ser något njutningsfullt i det), är helt magiskt! Nu ska snart Adventure Kajaks kajakflotta väckas till liv och ge alla er andra möjligheten att upptäcka Åhus och Kristianstad Vattenrike!

kajakpremiär2

kajak2

kajakpremiär1

Ett av de absolut roligaste kajakminnena från förra sommaren var när IFK Kristianstad hade paddling som en del i sitt träningsläger nere i Åhus! Har hört från ytterst tillförlitliga källor att denna eftermiddag tillskrivs en stor del i lagets stora framgångar denna säsong! 🙂

IFK collage

Så var det det där med ballongdans! 

Nej, det var inte riktigt det jag tänkte på utan att jag fått äran att agera farthållare i Stockholm Maraton sista helgen i maj! Tillsammans med min kompis Fredrik Engdahl åker (med flyget naturligtvis) vi upp till Stockholm och har till uppgift att dansa fram i Stockholms innerstad med en tidsangiven ballong runt midjan. Att hjälpa fram löpare att prestera nya personliga rekordtider är faktiskt nästan lika kul som det är att själv slå nya så detta skall bli fantastiskt kul!

Ballong dansen

Skulle nu ovanstående bild få er att känna att ”det där skulle vara en riktig partyhöjare” testa hemma först och inför en mindre publik, prova ut rekvisitan så den passar det som hänger bakom för det kan bli så fel annars!!

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?