Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Andreas Carlsson ”Live to win”

Av Renee Bertilsson, 6 maj 2015

Andreas Carlsson ”Live to Win”

Ikväll så va det så äntligen dags att få gå på Andreas Carlssons föreläsning, han skulle varit här i februari men han låg i influensa precis som en annan, så vilken tur jag hade.

3516168_2048_1152

 

Vilken kille den där Andreas Carlsson han är, snygg dessutom……..vilket resa han gjort från lilla Tingsryd till Los Angeles och nu mestadels i Sverige Stockholm

I min värld så är en kille som han, en kille med guldsked i mun…….men tänk så fel man har……..vilka uppfattningar man får av honom när media presenterade honom i Idol…….en solbränd, med vitt bländade leende, en hunk från Vegas…..så fel jag hade.

Visst är han en Hunk, men en som verkligen jobbat, vågat och tagit för sig på vägen upp till berömmelse….vilka historier han levererar, alla möte med personer man bara kan drömma om att få träffa…vilket liv han levt och fortf lever och det gör han för att han inte är rädd, rädd för att gå kräftgång, rädd för att våga, rädd för att misslyckas.

Hans låtar har sålt 150 miljoner album. Han har skrivit hitlåtar till flera av dagens största popstjärnor. Såsom Europe, Celine Dion, Bon jovi, Backstreet boys mm. Varit domare i Idol och X-factor och va en av huvudpersonerna i TV-serien Made in Sweden. I dag håller Andreas Carlsson föreläsning om hur man förverkligar sina drömmar.

En personlig och motiverande föreläsning om att förverkliga och göra verklighet av sina idéer.

Andreas lever efter uttrycket Dharma, där finns inga hinder…man flyter runt dom, över dom el under dom. Han har en tro på att man kan för att man tror man kan. Han kan också förmedla den till andra, man får många aha upplevelser under föreläsningen.

”De två viktigaste dagarna i livet är den dagen du föddes och den dagen du kom på varför”

”Dina drömmar är kartan till din egna verklighet”

”Handlingskraftighet är inte en talang”

”Entreprenörskap handlar om att bygga luftslott som till slut når marken”

”Du är det personliga varumärket”

”Njut av resan du kanske aldrig når målet”

”So What”

Detta är några citat som Andreas förmedlar, låter så lätt när han säger det men ju mer man läser dom ju mer inser man hur rätt han har.

Andreas har nu en Gymnasieskola i Tingsryd

Academy of Music and Business

image.phpwww.ambsweden.com

Jag tror på honom, han har Karma, jag förstår att han är framgångsrik, han är en fantastisk trevlig kille, jag är glad att jag gick dit.

Han är dessutom så väldigt lik Mac Taylor i CSI New York.

Vid pennan Reneé Bertilsson

Carpe diem

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?