Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Vem är Krutis?

Av Malin Bolte, 10 maj 2015

Var på handboll igår då IFK mötte Ystad IF. Det var publikrekord på över 5000!!! Jag är gift med Palle som är gift med IFK. Ni förstår säkert vad jag menar, Palle vet spelarnas längd, vikt, skostorlek, intresse etc etc. Faktiskt mer än vad han vet om mig trots att vi varit gifta i snart 21 år;) Jag är inte särskillt intresserad av att titta på sport men älskar att träna. Men denna IFK fanatism går liksom ingen förbi så även jag går på matcher ffa då det är matcher då det gäller något. I lördags var det en viktig match. Jag fascineras varje gång jag kommer till arenan av alla dessa människor i orange.  Även min dotter Siri på 7 år, hade klätt sig i IFK-tröja och även hon kan namn, längd och vikt på IFK-spelarna hahaha.

IMG_6916

IFK började som vanligt med att ligga under med 0-3 men sen tog de tag i matchen som de bör och har kapacitet att göra.  Utan att bli för långrandig gällande matchen så vann IFK med 24-16. Grattis IFK, nu gäller det att vinna i Ystad på tisdag också!!!

Min stora fråga är; VEM är Krutis? Jag är så grymt impad på denna kille och jag trodde faktiskt att jag visste vem det var men så fel jag hade för den killen såg jag i sin bagarmössa på matchen. Vem är denna grymma, charmiga, starka Krutis? Igår stod han i mål, dansade med cheerleaders-tjejerna, tog hand om skadade Daniel Lindgren och så hjulade han enkelt och lätt över planen.

FullSizeRender
FullSizeRender FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

Nu håller vi alla tummarna på tisdag så att IFK kommer till slutspelet i Göteborg! Siri och Palle tycker att vi ska hänga en IFK-flagga på vårt hus, jag tror faktiskt jag passar på den hahaha.

Malin

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?