Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Invigning av plattformen i Forsakar

Av Ann-Sofie Adermark, 15 maj 2015

10422234_10153216626168159_6330816013068231102_n

Jag håller mig en bit från kanten :-)

En bild på oss under invigningen

En bild på oss under invigningen

Idag kl 14 befann jag mig i Degeberga vid Forsakar. Jag promenerade de 700 meterna upp mot övre fallet. Man bör ta god tid på sig då de är ganska brant och de sluttar ner i ravinen. Man kan inte ta sig dit med rullstol. Väl framme var vi ca 200 personer som hade samlats för att vara med vid invigningen. Forsakar har lockat många genom åren i alla åldrar. Det är oerhört vackert, sägenomspunnet och sagolikt i området. Under invigningen läste Lars Kryger ur Arne Castells bok om pysslingarna som bor här i pysslingakyrkan.

Lars läser ur Arne Castells bok Pysslingarna i Forsakar

Lars läser ur Arne Castells bok Pysslingarna i Forsakar

Helen Pierre Carl

Helen Pierre Carl

ahzvqaazyij2dnt29qoo

Kristianstads kommuns kommunalråd Helen Fritzon, Pierre Månsson och länsöverdirektör Carl Älfvåg förrättar invigning av den nya utsiktsplattformen över ravinen. Vi fick lyssna till 3 duktiga spelmän och sedan blev de kaffe och kaka. Länsstyrelsen fanns på plats och delade ut information om närområdet och även planscher med våra underbara fjärilar. Jag hade tur som fick se näcken när han spelade idag.

Näcken

Näcken

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?