Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Morgonstund på väg mot Österlenljuset – en boost i kropp och själ

Av Kicki Forsenhäll, 9 juni 2015

Ledig söndag och tidig morgon vid havet. De flesta sover gott och dagen är orörd. Ett gäng har valt att möta morgonen och ge sig själv en boost i kropp och själ.
Morgonstund är en guldstund. En härlig morgon med sol och värme. Solen glittrade i havets yta, vinden kändes uppfriskande och vågorna rullade lugnt in mot stranden. Kändes som en religiös upplevelse!
Barfota i den varma mjuka sanden vandrade vi längs havet och fick nya insikter och vyer bildligt och upplevelsemässigt. Vinden skapade ny energi och vågorna gav kraft!
Vi startade vid Nya Grop och vandrade längs kusten mot Ravlunda. Doftande nyponrosor, öppna landskap och vid horisont är balsam för själen.
Innan vandringen stängdes mobilerna av, titlar och prestige lades i bilen, inga samtal eller sociala möten där vi förväntas leverera, vara intressanta eller bjuda på oss själva.
Visst är det härligt med sociala möten och i mötet händer det alltid spännande saker som ger mervärde men i vårt 24 timmars samhälle blir det mer och mer viktigt att ta vara på tystnaden och bara vara.
Bara vara tillsammans utan prat och diskussion. Bara uppleva, upptäcka och få tillgång till kreativitet och nya tankar för sig själv. I tystnaden lyssnar vi och ser mer både in- och på utsidan!
Meditationer och övningar att se och lyssna inåt. När kroppen fysiskt blir trött och hjärnan slutat att hitta på massa tankar som värderar eller levererar kan vi få tillgång till oss själva. När tar vi oss den tiden när vi annars alltid är på väg? Ständigt uppkopplade och passa tider. En sådan här stund är en härlig insättning på Må bra kontot!
Enligt ny forskning är mindfulness en fördel istället för antidepressiva läkemedel.
Mindfulness ger liv åt livet, ett fritt andetag och en fantastisk livskvalité för alla 🙂 Frihet att tänka och andas fritt! Kärlek till oss själva och livet!

DSC_0848

Deltagarnas upplevelser: Underbar vandring, lycka, värme, tacksamhet, nya insikter, styrka och beslut

Följ med  på vandring och upptäck magiska Forsakar i mindfulness. 3 juli Vi utgår ifrån härliga Cocoonmeetings och får njuta av deras underbara plats och mat

Forsakar

 

 

 

 

 

 

 

Mer info info@kicki.nu eller mobil 0737087503

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?