Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ett kärt återseende och så mycket mer än bara träning…

Av Helena Holck-Clausen, 11 juni 2015

Torsdagen den 24/9 blir ett kärt återseende, då ska jag få komma tillbaka till Kroatien och ön Losinj igen. Denna fantastiska ö som helt utan att överdriva är rena paradiset. Eller som Martin Nygren skriver ”Almost to good to be true”. Jag önskar att jag med ord kunde beskriva hur vackert det är och hur roligt vi hade när vi var där i våras. Till hösten åker jag dit tillsammans med nya grymma instruktörer och ett nytt förväntansfullt gäng. Hoppas att just du är sugen på att följa med.

10411298_10152974940772815_8236824800051030557_n 11059943_10152974941037815_5917360268035637304_n

När jag satt i eftermiddag och tittade på bilder och funderade över hur jag skulle kunna beskriva hur härligt det är att åka på träningsresa slog det mig att det bästa sättet att förmedla detta måste ju vara att citera personer som varit med tidigare. När jag själv ska resa någonstans vill jag ju gärna höra vad andra har tyckt om platsen, hotellet, servicen och aktiviteterna. Dagens informationssamhälle gör det enkelt för oss att ta reda på fakta. Känslan är däremot svårare att förmedla i skrift men jag tycker att möjligheten att få en äkta känsla och personlighet blir något lättare via citat.

Så, för att du ska få en trovärdig bild på hur det är, kommer här lite citat och bilder. Hoppas att att du blir sugen på att följa med och göra höstens resa till ett minne för livet.

”Har svårt att beskriva det när folk frågar, för allt det positiva vill ut samtidigt, så det brukar bli, ”sjukt bra ALLT”…Sen hittar man liksom inte mer att säga…Men man vill ju! Man vill beskriva alla skratten, gemenskapen, jävelskapen och hyssen, träningsvärken,vädret, drinkarna och maten osv osv…”  Kristian

11150314_10152972373052815_7755603198739526332_n

”För mig har det varit en motivation att träna regelbundet hemma och en kick som varat länge efter resan. Det är så pass att man längtar och planerar in nästa resa och det gör en pigg och glad, man vill så mycket. Bonusen är ju all gemenskap och den fina miljön som man tar in och  är så fantastisk. Jag längtar till min nästa resa…”  – Helene

”Är en träningsresa bara för nördar? Jag är en f.d. spinninginstruktör och träningsnörd. Arbete och dödsfall i familjen gjorde att kropp och själ i takt med ålder hade förfallit totalt. Jag behövde boostas både fysiskt och psykiskt. Bekantskapskretsen var väldigt begränsad så skulle jag åka fick det bli själv. Charter a la Mallis, nej nej, inget för en 55-årig dam. Såg en annons om träningsresan och tänkte nu jäklar. Jag var livrädd att jag inte skulle klara det fysiskt eller psykiskt. Fortfarande i sorg! Men från första stund kände jag mig trygg. Omgivningen av människor som alla ville träna efter egna förutsättningar, var glada, positiva och peppande. Har aldrig haft så avslappnande tid tillsammans med nya bekantskaper. Det blev en kick för livet! Många nya, trevliga vänner som jag fortfarande har mycket kontakt med idag. Jag blev så peppad att det nu har blivit tre sådana träningsresor. Fler lär det bli!” – Carin

IMG_20150510_130046

”Tänk att 21 personer som tidigare knappt träffats kan komma varandra så nära på 7 dagar!” – Jessica

”Träning och semester går hand i hand för att må bra! Sol och bad, skratt, dans och fina klänningar, vad mer kan man be om? Har varit med två gånger och fått fina vänner och härliga minnen.”  – Tamara

”Har inte skrattat så mycket på lääääänge.” – Carin

”Du och dina fantastiska instruktörer är oslagbara på att sprida EGG och få oss resenärer att nå nya höjder i vår träning! Jag säger bara mössan av för er!”  – Kristian

DSC_0266

Tack alla deltagare för alla fina stunder tillsammans och tack till er som ställt upp med tankar från hjärtat. Slutligen vill jag bara säga att åka på aktiv semester är en perfekt kombination av två världar. Du får sol, bad och avkoppling samtidigt som du får energi, glädje och gemenskap (EGG) via träningen. Till detta bör tilläggas att i Kroatien får du fortfarande väldigt mycket för pengarna. Det är billigt att gå ut och äta och dricka. Maten och servicen håller dessutom mycket hög klass.

Hoppas att du nu har fått en känsla av hur det brukar vara. Jag kan med 100%-ig säkerhet säga att vad du än tänker innan resan, så kommer det att bli bättre än din bästa tanke. ”Almost to good to be true…”

Ser fram emot att träffa dig på Kristianstad Österlen Airport den 24/9. Jag är förväntansfull!

Kramar Helena

——————————————————————————————————————-

Fakta om Träningsresan den 24/9 – 1/10

– Avresa från Kristianstad Österlen Airport

– I priset ingår: Flyg, transfer, boende, halvpension på Hotel Punta  samt ett gediget träningsprogram med proffsiga instruktörer.

– Priset blir ca 8500:-

– Resan blir bokningsbar nästa vecka och det finns begränsat antal platser.

——————————————————————————————————————-

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?