Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Pizza ala Jansson, Krantz, Lindahl & Batman

Av Malin Bolte, 21 juni 2015

På Österlen hittar du bla dessa underbart goda pizzor. Allt är närproducerat så mycket det bara går. Friden jobbar inte med reklam de jobbar med upplevelser. Har man en gång upplevt Friden vill man uppleva det igen. Den mysiga pizzerian ligger en bit utanför Kivik i Mellby och det är en gammal äppelgård. Jag är minimalist och har färgfobi och här är allt precis tvärtom i en underbar organiserad röra och jag älskar det. Känslan de lyckats skapa är unik. Atmosfären är harmoni.

Efter en helg med födelsedags-och midsommarfirande passade det utmärkt att avrunda den med favorit pizzorna på Friden. Vi trotsade regnet och åkte ner dit och vi hade en super härligt kväll på Friden där vi satt ute och njöt av mat, dryck i den charmiga trädgården.

2015-06-21 17.43.32

IMG_8623

IMG_8624

IMG_8644IMG_8652

IMG_8632-e14349132444801 (1)

Som ni ser kan man omöjligt missa denna pizzeria oavsett väder. Ring och boka bord!  http://www.friden.nu/www.friden.nu/Valkommen.html

IMG_8660

Familjen Bolte + Simon tackar Friden för en bra söndagsmiddag <3


Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?