Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

4 av 5 älskade Badjävlar…

Av Henrik Bergqvist, 29 juli 2015

Vi är 5 i familjen och vi blev alla, på ett eller annat sätt, berörda av komikeruppsättningen Badjävlar på täppetstranden i Åhus – detta trots att bara 2 var på plats och såg showen.

Lika bra att ta upp den mest kritiska först! Vår minsting, Tuva, hatade föreställningen. Inte så mycket baserat på själva showen utan mer för att mamma och pappa var borta från henne i några timmar…

Olle fullständigt älskar showen och pratar om den i princip varje dag, han refererar inte heller så mycket till innehållet i showen utan hans fokus ligger i själva namnet… Att få svära utan att bli tillsagd är nästan lika bra som Ottos glass på torget i Åhus!

Vår dotter Lisen fick ha sina storkusiner, farmor och farfar helt för sig själv under hela kvällen och hyllar därför Baddjävlar till skyarna.

Sist men inte minst så älskade både jag och Gabbi showen, inte bara för att vi anser att det var stora delar av hela svenska komiker eliten på plats utan även för att arenan för hela showen var så perfekt! Inramningen på plats, närheten till hemmet, faktumet att man kände eller kände igen större delen av publiken och inte minst vädret  som var helt magiskt!

Vi i vår familj, och säkert många av de över 2 500 andra besökarna, vill rikta ett stort tack till alla ni som var delaktiga i att ge oss alla en upplevelse som vi sent om aldrig kommer att glömma.

Mersmak:-)

Nu ska jag ladda för nästa stora upplevelse för min minnesbank – Åhus Masters  på Kristianstad Golfklubb och Gästis i Åhus.

På återhörande!

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?