Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Vem är jag?

Av Helen Andersson, 21 augusti 2015

HjärtaKID

Hej alla fina läsare här på HjärtaKID!

Mitt namn är Helen och jag har fått äran att vara Ambassadör här på HjärtaKID. Efter ett besök, det första i mitt liv, i Åhus blev jag helt förälskad i miljö, omgivning och det trevliga folket, jag gjorde då ett gästinlägg här på HjärtaKID om min upplevelse och därefter blev jag tillfrågad om jag ville bli Ambassadör och det svaret var för mig givet. Jag driver själv en blogg som heter Vitae Stilo, en livsstilsblogg, där jag skriver mycket om mode, skönhet, inredning och resor. Här på HjärtaKID kommer jag att ge er olika tips om resor, sevärdheter och restauranger som jag själv provat och varmt kan rekommendera. Jag bor i Stockholm, bara en liten flygtur från Kristianstad så är ni på plats, så många av mina tips kommer att vara just från Stockholm. Men med tanke på att jag reser en hel del så kommer jag naturligtvis även att tipsa om resmål som är värda att besöka, vad man kan se och uppleva i dessa länder. Jag hoppas att ni kommer att titta in hos mig och se vad jag har att erbjuda. Är det så att ni vill komma i kontakt med mig för frågor angående mina inlägg så gör ni det på vitaestilo@gmail.com

Önskar Er en fin dag så ses vi snart igen!

Kram
Helen

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?