Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Hotell Kungsträdgården

Av Helen Andersson, 27 augusti 2015

Godmorgon alla glada HjärtaKID läsare, hoppas ni mår bra och att ni har haft en riktigt härlig sensommar. Hösten står och väntar runt knuten och många av oss vill gärna ha någonting att se fram emot i höstmörkret. Med tanke på att ni från Kristianstad kan ta Er upp till Stockholm på 50 minuter så tänkte jag idag tipsa om ett hotell och en restaurang ni med glädje kan besöka. Det gäller Hotell Kungsträdgården, som precis som det låter ligger några meter från Kungsträdgården.
Ett nytt hotell (öppnade januari 2015) i Kungsträdgården i Stockholm. Här hittar ni individuellt dekorerade rum i klassisk gustaviansk stil, en spektakulär innergård och bar och sist men inte minst det fantastiska brasseriet Makalös, och precis som namnet så serveras makalöst god mat.
Det finns 98 rum på hotellet och det andas stil, klass, elegans med en glimt i ögat. Det här är ett hotell och en restaurang jag varmt kan rekommendera om ni har planer på en weekend i huvudstaden. Förutom det otroligt vackra hotellet så har ni gångavstånd till allt inom city, inom räckhåll finns både tunnelbana och spårvagn. För att ni skall få en liten känsla av Hotell Kungsträdgården tänkte jag visa lite bilder från när jag själv var där i veckan.

Hotell Kungsträdgården 9

Hotell Kungsträdgården

Hotell Kungsträdgården 2

Hotell Kungsträdgården 1

Hotell Kungsträdgården 3

Hotell kungsträdgården 10

Hotell kungsträdgården 11

Hotell Kungsträdgården 4

Hotell Kungsträdgården 5

Hotell Kungsträdgården 6

Hotell Kungsträdgården 8

Hotell Kungsträdgården 7

För att boka och se hotellets erbjudanden kan ni följa länken HÄR

Och med det önskar jag Er en fin torsdag!

Kram
Helen

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?