Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Tänk om vi hade vetat detta tidigare…

Av Malin Bolte, 15 september 2015

Var precis på föreläsning av Tomas Lydahl och Dennis Westerberg i Kristianstad. Detta är 2 pigga glada män som har hittat varandra och har samma filosofi kring tankar och verkligheten.

Vem är Tomas & Dennis?
Tomas bor i Hässleholm, har jobbat i LA och har haft fokus på personlig utveckling. Dennis bor i Landskrona, har många olika jobb och är bla coach och dessutom grym på munspel;) Båda har skrivit böcker och jag har faktiskt läst Thomas bok, WOW som handlar om kundupplevelser. Att dessa 2 har stor erfarenhet av olika saker råder det ingen tvivel på. Dessutom brinner de för sina tankar.

TD rakt framifrån

När finns verkligheten?
Den enda stund som finns är här och nu! Verkligheten är just nu, det som hänt existerar inte mer än i tankarna likaså framtiden.  Tomas och Dennis anser att vi fått mycket om bakfoten och att insikter förändrar livet. Kan bara hålla med insikt är a-o för att själv förstå.

3 principer
Föreläsningen bygger på att ha ett öppetsinne och deras fokus är på 3 principer:
1. Sinne
2. Tankar
3. Medvetenhet

Tankar = ”fluff”
Tankar kommer från sinnet och inte från oss själva. Tankarna är också helt ”oskyldiga” och vi bör inte klura på våra tankar för att förstå dem. Vi lever i vår egen värld av tankar. Våra tankar/”fluff” får oss stressade.

Mina-tankar

”WOW-zoner”
Det intressanta här är att de tycker att man ska låta tankar vara och inte aktivt jobba på förändring. De menar att vi lever i olika ”WOW-zoner” från högt till lågt och att ”hissen” går upp och ner utan aktiva handlingar/tankar.

Woman raising her hands at sunrise

Om du vill veta mer vem som styr ”hissen” i våra WOW-zoner och vad vi ska göra med våra tankar ala T & D så har du möjlighet att lyssna på dem i Malmö 1 /10 2015. De kommer även att arrangera weekend-utbildningar i Polen som garanterar förändring i ditt liv. Här hittar du mer information http://www.tomasochdennis.se

Personligen är jag oerhört fascinerad över tankens oerhörda kraft, att vara den bästa versionen av sig själv och att ständigt utvecklas. Är helt övertygad att man aktivt kan jobba med sina tankar. För mig har ”fluffet” många nyanser och man får välja sitt ”fluff”.

Gå på många föreläsningar man får alltid med sig lite nya tankar till sin personliga goodie-bag/verktygslåda.

Tänk om vi hade vetat detta tidigare….;)

Malin

be-the-best-version-of-you

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?