Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Jersey Boys

Av Helen Andersson, 28 september 2015

jersey boys

Jersey Boys, från Broadway och West End till China Teatern! Stående ovationer, applåder som aldrig ville ta slut, ett tak som nästan lyftes! Ni har väl inte missat att boka in en resa till Stockholm under hösten, om jag får bestämma tycker jag ni skall sätta er på första bästa plan upp. Förra fredagen hade Jersey Boys premiär. Musikalen som bygger på en sann historia om fyra killar som under flera år tar sig fram på en något grusig väg för att nå sin musikaliska karriär, mycket händer på vägen, fängelsestraff, dödsfall och splittringar i gruppen men dom hinner med en sista återförening, vilket inte betyder att man förlåtit det som hänt… Det här är en musikal som ni alla bör se om ni gillar 50-60 tals musik, det var hög puls från början till slut och med den sanna historien som spelas upp är man tagen rakt igenom. Jag hade äran att gå på premiären, helt ovetandes om vart musikalen skulle ta oss, men den tog oss med storm och den gick rakt in i hjärtat. China var dessutom till bredden helt fullsatt.

china teatern

jersey boy 9

jersey boys 3

 Förutom att ni själva bör se den så kan jag varmt rekommendera att ge bort det i julklapp eller födelsedagspresent.

Glöm inte bort att ta hand om varandra!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?