Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Stoppa pressarna!

Av Jonas Haak, 1 oktober 2015

Nu får HjärtaKid en helt ny kostym. Lite snyggare, lite större – och med fickorna fulla av bra historier.

I vår del av Skåne finns massor av entreprenörer som alla börjat sin resa på precis samma sätt: med en idé som inte släpper taget. De har satsat mot alla odds, trotsat olyckskorparna och vågat sig vidare i både ner- och uppförsbackarna för att komma dit de vet att de kan komma.

Med sig tar de inte bara nya produkter och fler arbetstillfällen. Som förebilder och inspirationskällor får de också andra att våga steget mot entreprenörsdrömmen.

Vi är många som fascineras av de historierna och därför låter vi nu entreprenörs- och företagsporträtten bli en större del av HjärtaKid Affärsliv.

För att göra detta på bästa sätt har vi anlitat journalisten Björn Solfors, som arbetar som lokalkorrespondent för Dagens Industri i södra Sverige. Ett par gånger i månaden kommer vi att kunna läsa hans reportage från företagsvärlden – stort som smått – på HjärtaKid Affärsliv.

”Att skriva om företag är att skriva om människor. Bakom framgångarna och motgångarna finns djupt mänskliga berättelser om drivkrafter, drömmar, mod och en smula galenskap jag verkligen lockas av som skribent. Jag ser fram emot att mejsla fram dessa personer från en region som inte alltid får den uppmärksamhet som den förtjänar”, säger Björn Solfors.

I samband med premiären idag den 1 oktober lanserar vi också en helt ny webbplattform i ny design. Precis som tidigare kommer våra populära ambassadörer och näringslivschefer att bjuda på läsvärda nedslag, debattinlägg och snackisar från vår region.

Ambitionen är självklar.

Genom att ta del av varandras historier stärker vi det kollektiva självförtroendet i östra Skåne, samtidigt som resten av världen lär känna oss ännu lite bättre.

Vi möts på HjärtaKid och HjärtaKid Affärsliv!

 

Intresserad av världens roligaste uppdrag?

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?