Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Griffins Steakhouse Extraordinaire

Av Helen Andersson, 15 oktober 2015

Griffins Steakhouse Extraordinaire ett ställe som inte får glömmas bort när ni är i Stockholm. Som ni ser så försöker jag göra allt för att locka Er till att komma till Stockholm över några dagar, ni har ju så nära om ni hoppa på flyget :-). Nu när vi går emot hösten så är det väldigt mysigt att strosa runt här på gator och torg, sätta sig ner och ta en fika, en lunch, en brunch eller en middag. En av dom bättre ställena i Stockholm, som dessutom är väldigt lugnt och harmoniskt, som att komma in i ett fint vardagsrum, är Griffins Steakhouse Extraordinaire som ligger vid Klarabergsviadukten. Restaurangen drivs av stjärnkocken Christian Hellberg, Christian utsågs till årets kock 2001 och har sedan 2010 arbetat som köksmästare på Griffins. Dom senaste åren är han mest välkänd i rutan som jury och programledare i Grillmästarna. Hit kan ni gå bara för att vila fötterna över ett glas vin eller avnjuta en fantastisk middag på kvällstid, men är ni i Stockholm en lördag skall ni absolut passa på att boka ett bord (några veckor innan) på deras brunch. Den är så fantastiskt god och genomtänkt, det är mer en lunch och middag än en frukost och lunch, så ett gott råd om ni går dit och äter en brunch, ät ingen frukost innan! Jag var själv där i lördags och avnjöt denna härliga buffé och tänkte fresta er med lite härliga bilder därifrån..

brunch 4

brunch 3

brunch 2

brunch på griffins 1

brunch på griffins 2

brunch på griffins 7

brunch på griffins 6

brunch på griffins 10

brunch på griffins 9

brunch på griffins 3

brunch på griffins 4

brunch på griffins 5

brunch på griffins 8

brunch 1

brunch på griffins 11

Nu förstår ni kanske varför jag tycker att ni skall besöka Stockholm 🙂

Vill ni läsa mer om Griffins och boka bord så kan ni göra det Här

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?