Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ibland tar livet underliga vägar – Karlaby Kro och Risotto

Av Sophie Bonér Hindmarsh, 17 oktober 2015

Förra söndagen var  bara en lat dag som egentligen inte alls var lat, bara så där skön utan måsten. Trots att jag tittde ut på terrassen och såg, att det ur stolen där ute , börjar kom upp ogräs, så bara tittade jag och tänkte att det är fint att det är soligt.

Stol

Min dotter målade lite på en ny tavla, tog en paus och svängde ihop en sats Burnt butter doughnut holes

Sedan i måndags har jag och min man tagit tillbaka vårt gamla hotell, Karlaby Kro, på Österlen. Vi sålde Karlaby när vi flyttade till New York och East Hampton 2011. Då jätteglada över att vi hade gjort något superbra med Karlaby under 9 år och fick lämna över till någon annan som kunde ta ett nytt steg medan vi tog oss an en ny utmaning.

Men ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig och livet tar underliga, (eller nya) vägar.

Nu står vi här igen med ett av Österlens kanske mest kompletta hotell och ska igen försöka göra något av det..

Kom gärna förbi och sitt en stund i den röda stolen. (Det finns alltid kaffe eller 1 glas champagne)

Röd stol

Ikväll blir det risotto med citron med krasse och lite ankconfit från Maxi i Kristianstad. (Jag älskar Ica Maxi totalt okritiskt. Just nu kan du hitta Ankconfit från deras kök. Ligger i ”färdighyllan” – Lägg på en plåt och sätt in i ugnen på 240 till krispiga)

Risotto behöver ni inget recept på. Bara googla eller slå upp i en Italiensk kokbok. Undvik recepten med grädde och gör som Ernst, ta långt tid på er och tala långsamt

 

Sophie

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?