Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Asiatisk Brunch på Berns

Av Helen Andersson, 7 november 2015

Jag fortsätter med mina tappra försök med att locka Er i dom södra delarna av Sverige att sätta er på planet till huvudstaden för att få uppleva det vi har att bjuda på här uppe. Idag tänkte jag ge er ett smakprov från den bästa Asiatiska Brunchen vi har på Berns…

ASIATISK BRUNCH PÅ BERNS

berns asiatiska 4

Asiatisk Brunch på Berns får hela kroppen att gå i spinn, magen att skrika efter mat, strupen  att kalla på champagne och snålvattnet att börja rinna… Om man skall äta Asiatiskt så finns det bara en restaurang som kommer över mina läppar, Berns och deras Asiatiska Brunch. Där serveras allt som hör Asiatiska rätter till och till dom rätta smakerna. Vid varje tillfälle jag varit där har jag kommit dit med ett stort leende på läpparna, naturligtvis väldigt hungrig också då man den dagen inte äter någon frukost och gått därifrån med en mage så mätt så man inte vill se någon mer mat resten av dagen, men det är det värt, man äter för två och mår säkert illa för fyra men det går inte att låta bli att prova och smaka av det mesta, mina favoriter är Sushi buffén och dessertbuffén, dom är oslagbara och det bästa av allt är att det passar väldigt bra att ta ett glas champagne till detta, livets dryck om ni frågar mig :-).

Berns Asiatiska 1

Berns Asiatiska 2

asiatisk brunch

brunch 1

brunch

asiatisk brunch

berns asiatiska 7

berns asiatiska 8

asiatisk brunch

berns asiatiska 10

Blir ni sugna på att prova denna härliga brunch så bör ni boka bord i god tid innan…

Önskar Er en fin dag!

Kram
Helen

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?