Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

En kväll med Volvo Polestar

Av Annette Hermansson, 16 november 2015

Jag hade turen att bli inbjuden till Kristianstads Automobil i onsdags kväll. Det var kallt och ruggigt ute men desto varmare i bilhallen med inbjudna gäster som gladeligen tittade på de uppställda Polestar-bilarna som utstrålade fart och effektivitet.

IMG_1511 (kopia)

IMG_1519 (kopia)

Kvällen gick i racingens tecken där den fyrfaldige STCC-mästaren Thed Björk berättade om sina framgångar och sin passion till sporten. Med sin enorma målmedvetenhet har han tagit sig långt och förhoppningsvis tar han sig ännu längre….en eventuell WTCC-plats ligger närmast i tiden.

thed_bjork-183x300

IMG_1515 (kopia)

Polestar är en av de främsta utmanarna inom internationell motorsport och tar fram styrkorna i Volvo-bilars grundkonstruktion. Oavsett om det är att vinna mästerskap eller att utveckla prestandabilar är målet alltid detsamma: Att leverera bästa möjliga resultat. Oavsett förutsättningarna. Det märktes att Thed Björk hade samma inställning, att göra sitt bästa, att segra!

IMG_1518 (kopia)

Efter mingel, god mat och dryck avslutades kvällen med provkörning av de nya prestandamodellerna och dessa åkturer fick adrenalinet att pumpa på vem som helst. En lyckad åktur skulle man kunna säga!

/Annette

 

 

 

 

 

 

Intresserad av världens roligaste uppdrag?

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?