Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Rocky roads

Av Helen Andersson, 18 december 2015

ROCKY ROADS

Rocky roads

Rocky roads! Ingen jul utan Rocky roads hemma hos mig inte! Egentligen skulle jag kunna göra det godiset flera gånger per år men jag har förstånd nog att inte göra det! Det är absolut det godast godiset jag ställer på godisbordet till jul, i går kväll började godisbaket här hemma och först ut blev Rocky roads… Förmodligen julens godaste godis!

Rocky roads

2 nävar mini mashmallows
600 gr mörk choklad
2 påsar dumlekolor
1 dl pinjenötter
3 dl salta jordnötter

Smällt chokladen i vattenbad på mellanvärme så den inte bränns fast.
Dela dumlekolorna, blanda sedan allt i en skål,  häll över chokladen och rör om, spara lite av nöt och kola blandningen och strö på ovanpå när allt är klart, häll ut på en plåt, se till att dom inte blir så ”platta”, ställ kallt, när dom kallnat delar ni dom i så stora bitar ni önskar.
Förvaras i kylskåp.

rocky roads 1

rocky roads 2

rocky roads 3

rocky roads 4

Hoppas det smakar!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?