Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ty julen är härlig

Av Helen Andersson, 21 december 2015

MIN JULSKINKA HAR RYMT

julskinka

Min julskinka har rymt – och släkten kommer om en timma! Nej riktigt så illa är det inte, den har inte rymt, men däremot så är den klar. Häromkvällen så var det dags att grilla och griljera den i ugnen, först några timmar för att få den färdig och sedan skära av svålen för att därefter griljera den, det luktade jul i hela lägenheten. Tycker ni om julskinka? Jag älskar julskinka och till det vill jag har julknäcke och slotts senap! Alla har vi väl olika recept just på griljeringen man gör men jag har ett som jag haft sedan barnsben höll jag på att säga, vet inte vart jag fått det ifrån heller, säkert mamma:-) men den är väldigt god så jag tänkte att ni skulle få prova på det ni också..

Blanda:
4 msk senap
1 msk ljus sirap
1 msk potatismjöl
1 äggula

Bred paneringen på skinkan och strö över ströbröd. Griljera i 200* i ca 15-20 min. Ta ut den när den är gyllenbrun, ät och njut, julen är här!

julskinka 1

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?