Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Boquerian

Av Helen Andersson, 2 februari 2016

Boquerian – ett ställe ni INTE får missa!

boquerian

Boquerian – en mötesplats med saluhallsliknade känsla mitt i Mood gallerian i Stockholm. Här serveras frukost, lunch och middag. Jag har varit där förut, jag var där häromkvällen och kommer att gå dit igen! Ett fantastiskt Tapas ställe mitt i stan med bra priser. Lite småtrångt mellan borden så vill man sitta avskilt för att prata ”hemlisar” är inte det här något ställe till dessa ändamål, men är man ute efter nära bordsgrannar och tycker om att byta ett ord med dom som sitter vid bordet bredvid är det hit du skall gå. Om inte för den delen så MÅSTE ni gå hit för maten och smakens skull. Förutom maten så serveras det goda spanska viner, kvällen till ära provades för mig ett nytt RIOJA vin som var gudomligt gott! Missa inte detta ställe som ligger i Mood Gallerian, men vill ni äta på kvällstid föreslår jag att ni bokar bord, annars kan det bli svårt att få plats….
Låt mig få fresta er med lite pics från kvällen!

boquerian 2

boquerian 3

boquerian 4

boquerian 5

boquerian 6

boquerian 7

boquerian 9

boquerian 8

boquerian 10

Låt er väl smakas när ni väl besöker Boquerian, jag säger inte OM ni gör det utan NÄR ni gör det

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?