Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Storhetsvansinne

Av Helen Andersson, 15 februari 2016

NIKLAS STRÖMSTEDT

Niklas Strömstedt 2

Niklas Strömstedt – Storhetsvansinne!
Nej om ni frågar mig har han inte fått storhetsvansinne, däremot gör han en show som är bejublande bra! Den var helt fantastiskt, denna man är en gåva (till kvinnan ) när han står där på scenen, stilsäker och trygg (och snygg), bjuder på sig själv och sitt liv. Man skrattar och sjunger med under hela kvällen. Fick den här fantastiska presenten i födelsedagspresent och i fredags var det då äntligen dags. Vi började med en 3-rätters middag på plats på Hamburger Börs, det var stökigt och ingen större ordning när det gäller serveringen av maten och förrätten var ingen större hit, så där började man undra hur det här skulle bli… men allt rättade till sig, varmrätten var fantastisk, för att inte säga desserten och servicen blev bara bättre ju längre kvällen gick, kanske fortfarande lite barnsjukdomar, dom har ju trots allt bara hållit på sedan premiären förra fredagen, så när väl showen satte igång var vi mätta och belåtna, glada och nöjda.
Och prick klockan 21.00 intog han scenen, kvinnorna i salongen tjöt av förälskelse och klappade händerna medans männen säkert kände lite mindervärdeskomplex när han stod där och glänste med sin guldtand
Skämt och sido, en show värd att gå och se, han kommer dessutom att sätta upp ytterligare 10 föreställningar så än kan ni ha chansen att nypa några biljetter!

Niklas StrömstedtNiklas Strömstedt 1

Niklas Strömstedt 3

Niklas Strömstedt 4

”Vart du än går”… gå och se showen!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?