Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Vi bryter ny mark på flygplatsen…..

Av Hands in Union, 24 mars 2016

…steg i medmänsklig anda och tänk så mycket det behövs idag. Att mötas i ett gemensamt medmänskligt syfte föder inte enbart en naturlig donation via biljettgåvor till våra projekt i Nepal.

Det föder även en gemenskap i samma medmänskliga grund och anda. När vi förenas; företag, regioner, kommuner, föreläsare, artister, du och jag under ett och samma tak då syns vi och då hörs vi.

Vi tydliggör vem vi gemensamt är och i vilken värld vi vill leva i. Vi blir ett ljus i mörkret. Vi blir ett hopp i all oro vi ofta möts av via nyheter och i alla de situationer vi möter dagligen.

Så….du behövs….vi behöver dig.

Kom, vi ser så fram emot att möta dig

Senast vi möttes var den 1 mars; en härlig kväll där vi samtalade kring:

Hur mår ett samhälle där vissa bara kollar sminktips och några rasistisk propaganda?

Carolin Dahlman, politisk redaktör på Kristianstadsbladet, Driton Rama från Din Bror, Saga Mikenatic samt Elina Stigengård verksamhetsutvecklare för Sveriges Elevkårer och största ungdomsorganisation och Du i publiken bjöd på ett fantastiskt engagemang och nya perspektiv. Varmt tack till alla Er!

Boka gärna in kvällen torsdagen den 12 maj det är då nästa Hands in Union går av stapeln. Denna gången får vi förmånen att möta olika författare på scen…spännande och innerligt…mer info kommer ut.

 

Vi önskar Dig en Glad Påsk 

Ingela och Jonas

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?