Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Tips på brunch i Stockholm

Av Helen Andersson, 3 maj 2016

SÖNDAGSBRUNCH

Långbro Värdshus 13

Långbro Värdshus och en god och härlig söndagsbrunch. Jag älskar verkligen brunch, där finns alltid något uppdukat som passar dom flesta. Det finns många restauranger som serverar brunch men långt ifrån alla som är bra. Ett av mina favoritställen är Långbro Värdshus, först och främst en härlig miljö och sen maten….

Den här gången hade dom bytt meny så många utav rätterna var utbytta mot nya, faktiskt till det bättre. Dock så saknade jag dom små goda chokladbollarna på dessertbordet som också var borta :-(.

Fredrik Eriksson som driver Långbro Värdshus har många strängar på sin lyra, det senaste stora projekt han rodde runt var middagen på slottet när Carl Philip och Sophia gifte sig. Bara det säger lite grann om vad han har för kvalitet på sin mat.. Vi fick iallafall en härlig stund runt dessa fantastiska bord uppdukade med mat i söndags.

Långbro Värdshus

Långbro Värdshus 8

Långbro Värdshus 6

Långbro Värdshus 7

Långbro Värdshus 9

Långbro Värdshus 3

Långbro Värdshus 4

Långbro Värdshus 5

Långbro Värdshus 2

Långbro Värdshus 1

Långbro Värdshus 11

Långbro Värdshus 10

Långbro Värdshus 12

Som ni ser är jag barnsligt förtjust i sötsaker och det här bordet kunde man inte lämna därhän…

Så har ni funderingar på att boka en brunch i Stockholm kan jag rekommendera Långbro Värdshus, tänk dock på att det ligger en bit utanför stan så bil på något sätt behövs för att ta sig dit, om man inte väljer att åka kommunalt.

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?