Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Godare, kaxigare och intimare…

Av Jonas Haak, 14 maj 2017

hjärtakid

Hjärta KID är tillbaka!

Efter ett antal veckor av tystnad ifrån vår livsstilskanal Hjärta KID är det nu dags att göra entré igen, med ett upplägg som både lovar kaxighet och intimitet. Precis som tidigare så är vårt fokus att förmedla härliga upplevelser och det goda i livet på ett sätt som gör att fler ska få möjligheten att uppleva detsamma.

Vi kommer att få möjligheten att följa;

Annette Hermansson profilbild

 

Annette Hermansson, 43 åriga danskan som är uppvuxen i Södermanland men bosatt sedan 15 år utanför Kristianstad med man och tre barn. Marknadsekonom som driver eget inom design och kommunikation. Kaffeälskare och reser mer än gärna!

 

IMG_3312Malin Bolte, 47 år, vars passion i livet är att träna, resa och att ständigt utvecklas! Gift med Palle och har 3 barn, Moa, Thea & Siri. Har även 2 husdjur, hunden Gucci och katten Pyssla. Bor i Åhus och arbetar på Pfizer, ett läkemedelsbolag. Har även stort intresse för mode, inredning & mat. Kvalité och minimalism är Malins signum.

martin

Martin Nygren, 44 år, är glad, tacksam & nyfiken. Diggar träning, vänner, resor, mat och nya utmaningar i alla former. Livet är en resa & alla dagar räknas. Enjoy the ride!

 

 

Hans Banke

Hans Banke, 41 år, har ett stort handbollshjärta. Gjort podcasten Bolltroll & Banke. Kommenterar ibland handboll för Sveriges Radio och agerar moderator och intervjuar gäster innan IFK Kristianstads hemmamatcher. Allt ovan är fritidssysslor. Till vardags är Hans affärsområdeschef på ett läkemedelsbolag.

 

 

Vi kommer att utlova många tänkvärda inlägg, mycket skratt och massor av inspiration.

instagram

Förutom alla inlägg som kommer att publiceras på denna sida, ungefär ett per vecka, så kommer vi att visa upp vårt område och det livet vi lever här genom vårt nya instagram- konto, @hjarta_kid. Anette kommer att vara först ut med att beskriva en vecka genom hennes ögon på @hjarta_kid. Följ oss redan nu!

FB

Vi finns såklart även på Facebook där ni kan följa, gilla och dela för att ännu fler ska få ta del av våra inlägg. Gå in och gilla oss redan idag om ni inte redan gör det.

Vi ser fram emot att få dela vår värld med er.

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?