Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Plötsligt händer det – jag är wakeboard girl

Av Malin Bolte, 25 juli 2017

Svensk sommar

”Sommaren är kort och det mesta regnar bort…”tänk så rätt Tomas Ledin har i sin låt.  Tänker sedan direkt på checka citat som ” man har det som man tar det”. Håller fullständigt med det är inställningen som räknas men samtidigt vill man ju ha upplevelser på sin semester. Du vet dom där dagarna man minns under årets mörka (ännu) kallare dagar. Jag kommer med all säkerhet att minnas dagen jag plötsligt blev wakeboard girl. Vill också påminna er om att den svenska sommaren är inte sämre än vanligt, Tomas har rätt….

IMG_5492

Wakeboard

”Känns” på ordet man hör ju hur coolt det låter, W A K E B O A R D och jag tänkte som vanligt, ”hur svårt kan det vara”?! I Bromölla ligger Bromölla Cable Park, BCP Wake. Vilken överraskning att möta detta efter en slingrig smal grusväg. Förutom Wakeboard kan man lära sig kitesurfa (wow), gå på funktionella träningspass eller kanske bara ta ett skönt bastubad. När vi kommer fram får vi se Daniel och Sebastian åka fram och tillbaka och göra snygga hopp. Det ser fortfarande lätt ut men jag inser att jag har ju aldrig åkt skateboard eller snowboard. Jag tänker helt enkelt fega ur…

IMG_5255IMG_5285

Tuffa kids

Våra barn kastar sig över våtdräkter, flytvästar och hjälmar och vips är de ute på Ivösjön och åker wakeboard. Min dotter Siris ögon lyser och hon påstår att det är det roligaste hon gjort, roligare än golf och cheerleading som hon älskar. Ok då måste ju även jag testa…

IMG_5322 IMG_5352 IMG_5384 IMG_5486

Kallsup ala Ivösjön

Plötsligt satt jag där på bryggan och var redo för mitt första åk. Efter några meter trillade jag och fick mitt livs största kallsup, tror även jag rensade bihålorna för hela 2017. Efter denna start kom jag faktiskt upp och kunde nästan åka fram och tillbaka inklusive sväng. Det var så galet kul, awesome helt enkelt. Tänk så kul att lära sig detta på riktigt och på söndag startar Wakekollo men jag är tyvärr för gammal.

IMG_5394IMG_5396 IMG_5417 IMG_5310 IMG_5308

Wakekollo

Är du mellan 8-14 år erbjuds 3 tillfällen för Wakekollo och första är den 30/7. Min dotter Siri och hennes kusiner Tyra och Rut anmälde sig direkt.

Just do it

Vill du också lära dig eller ha en grym sporthelg kanske överraska någon på en möhippa eller svensexa?

Gå in och boka på www.bcpwake.se

After Wakeboard

Vi avslutade kvällen i NYC eller jag menar Sölvesborg med en saftig burgare på Shady Burgers. Just go there…
IMG_5502

Malin the ”wakeboard girl”

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?