Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

HjärtaKID tycker till om Sveriges bästa Näringslivsdag 2017

Av Malin Bolte, 24 september 2017

”Som Julafton! Ett överdåd av fantastiska människor och entreprenörer som levererade inspirerade resor och ”know how”. Fullmatad med motivation för satsning i nya projekt!”
/Martin Nygren

IMG_7368

”Ryktet om att förra årets Näringslivsdag var något ut över det vanliga, gjorde att jag redan hade höga förväntningar med mig till årets arrangemang. Det märktes överlag att folk hade höga förhoppningar, man kunde nästan ta på energin som fanns i luften från besökarna. En glad och taggad stämning som fortsatte i härliga samtal besökare emellan och ända in i föreläsningstälten. Med ny och god lokalproducerad mat i magen kunde i alla fall jag ta del av Henrik Persson Ekdahls fantastiska föreläsning på bästa sätt. De nästkommande föreläsningarna med bl a Andra Farhad och Marcus Oscarsson höll samma höga nivå och när jag blir otålig och sugen på att söka reda på mer information om ett specifikt ämne eller företag då vet jag att dagen har varit mer än ”good enough”! Jag ser enormt mycket fram emot nästa år Närinsglivsdag!”
/Annette Hermansson

IMG_7369 IMG_7371

”Ja, jag vet att jag till viss del är bias men vem är inte det? Hjärta KID är en del av flygplatsens vilja att lyfta regionen Kristianstad Österlen och visa varför vi är så stolta över vår bygd. Jag är en del av Hjärta KID. Näringslivsdagen arrangeras av och på flygplatsen. Ok, då vet vi det… MEN! Det vi fick se i måndags var något som ingen på plats kunde undgå att se, höra och känna. Det var en vibe som dansade ända in i märgen. En skott i krysset, ett smile från dina barn eller en perfekt halstrad pilgrimsmussla. Den liksom bara satt! Känslan hos de 650 förväntansfulla deltagarna när talarna Ekdahl Persson, Farhad, Andersson och Oscarsson dansade fram längs den röda mattan till pumpande unz unz –musik var magisk. När jag sen kom ut i pausen och såg hur en utställarbil dansade med sina måsvingedörrar, backspeglar och lampor i takt till Avicii så kunde jag bara skratta. Touch down till Sveriges Bästa Näringslivsdag!”
/Hans Banke

IMG_7372 IMG_7375

”Näringslivsdagen 2017 i Kristianstad påstår sig vara Sveriges bästa Näringslivsdag och det är ett kaxigt mål. Jag hade höga förväntningar och är galet kräsen och bortskämd med många bra föreläsare genom åren. Att inspireras av andra är en del av min personliga utveckling. Näringslivsdagen visade sig vara Top Notch. ”Kungen” Henrik Persson Ekdahl rivstartade retoriskt med en storytelling om sin spännande karriär till miljardär  Dagen fortsatte i samma stil, Börshajen, Andra Farhad, endast 24 år, pratade om ”fuck-off money” och att alltid svara inom 10 minuter. Johan Andersson , Mellby gård presenterade familjeföretaget och deras filosofi och logik. Marcus Oscarsson pratade politik på sitt unika sätt. Han kan verkligen få den mest ointresserade att bli intresserad.

Känslan över hela evenemanget var wow! Upplevelsen var en 10:a och det är ju upplevelserna man minns. Att nätverka är en av framgångsfaktorerna och det var mer än 600 spännande personer på plats. Redan nu börjar nedräkningen till nästa år och idag är det 357 dagar kvar till den 18 september 2018. Jag måste dit, för det händer saker på Sveriges bästa Näringslivsdag på Kristianstad Österlen Airport. Top notch!
/Malin Bolte

IMG_7365

Glada geten

IMG_7361

Gårdsfisk

IMG_7359

Vånga 77

IMG_7356

Nillas catering 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?