Bli ambassadör

Är du en person som brinner för att berätta om dina upplevelser för andra, i sånt fall kanske du är intresserad av världens roligaste uppdrag? Kul! Vår idé är att med hjälp av lokala invånare sprida budskapet om saker man kan göra i regionen samt vilka resor och spännande resmål man kan ta sig tur och retur från vår flygplats. Vilket vi vill göra med dig som vår ambassadör, tillika talesperson.

Uppdraget innebär att du skriver på bloggen med jämna mellanrum när du tycker dig ha upplevt något som kan vara intressant för andra att läsa om, det är ett hedersuppdrag där din insats kommer att belönas med olika erbjudanden längs resans gång, ingen direkt ekonomisk ersättning utgår men du kommer att få vara med en grupp mycket intressanta och inspirerande människor och samtidigt bidraga till regionens utveckling.

Främst söker vi dig som gillar att skriva och resa! Vi tror också att du ser en stor och rolig utmaning i att paketera resor utifrån intresse- och passionsbaserade områden. Självklart är det ett stort plus i kanten om du har ett brett nätverk och är duktig på marknadsföring. Som vår ambassadör kommer du få följa med till många spännande resmål och upplevelser. Därefter ingår i arbetet att hjälpa oss att marknadsföra dem i dina egna, såväl som våra, informationskanaler.


Tveka inte att fylla i vårt formulär om du tror att det här kan vara något för dig!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?